حسین رضایی در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز تصریح کرد: پذیرش کلیه زائرین پیاده در بیمارستانهای دانشگاهی و مراکز درمانی خیریه، به صورت رایگان خواهد بود. بنا به اعلام واحد بهداشت و درمان جمعیت و براساس تصمیمات کمیته سلامت ستاد خدمات سفر استانی و دستور ریاست دانشگاه علوم پزشکی، پذیرش این بیماران با معرفینامه به صورت رایگان انجام خواهد شد و این خدمات در سه سطح ارائه میشود.
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده افزود: خدمات درمانی برای زائران پیاده توسط دانشگاههای علوم پزشکی مشهد، تربتجام، تربتحیدریه، نیشابور، سبزوار، گناباد و جمعیت هلالاحمر، بیمارستان رضوی، بسیج جامعه پزشکی، بسیج جامعه پرستاری، درمانگاههای خیریه، پزشکان سایر استانها و گروههای جهادیدرمانی، انجام میشود.
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده گفت: توسط واحد درمان جمعیت، توصیههای پزشکی لازم به مدیران کاروانها ابلاغ و از آنان خواسته شده که از همراهآوردن زائران دارای بیماریهای صعبالاعلاج خودداری کرده و به زائرانی که از داروهای خاص استفاده میکنند، توصیه کنند نیازهای دارویی خود را همراه داشته باشند یا داروهای otc خود را تهیه نموده و مراقبت نمایند.
رضایی افزود: همچنین مدیران ایستگاههای صلواتی را به داشتن کارت بهداشتی برای خدمتگزاران، تهیه و تعبیه مایع شستشو، جمعآوری و مدیریت زباله در ایستگاه و استفاده از مواد ضدعفونیکننده و نمک بستهبندی و عدم کشتار دام ملزم نموده است.
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده گفت: بنا به تصمیم کمیسیون بهداشت ستاد خدمات سفر استان، ۵۰ تیم واکنشسریع، ۲ بیمارستان صحرایی، ۲ بالگرد و ۳۶ آمبولانس و ۳۶ موتورلانس و ۱۰ تیم ماساژترابی، پوشش خدمات درمانی در مسیر جادههای منتهی به مشهد را عهدهدار هستند.
رضایی افزود: زائران باید برای دریافت بیمه زائر، ثبتنام کنند.